Mertik skysčio lygio daviklio valdiklis

metrik sistemos skyscio lygio daviklio valdiklis Zeta-Lab

Prietaiso panaudojimas

  • Tai yra alternatyva senos konstrukcijos Mertik skysčio lygio daviklio valdikliams
  • Naujas mikroprocesorinis valdymo blokas, kuris nereikalauja jokių papildomų vamzdyno perdarymo darbų, nes yra panaudojamas originalus Mertik indukcinis lygio daviklis.
  • Prie eksploatuojamo lygio daviklio ritės prijungiamas naujas valdymo blokas, atliekama kalibravimo procedūra ir sistema paruošta darbui.
  • Mikroprocesorinis valdiklis gali būti montuojamas originaliame Mertik korpuse išimant seną elektronikos plokštę.

Prietaiso Specifikacija

  • Maitinimo įtampa – 24V
  • Lygio valdiklis – relė automatiškai įjungia ir išjungia siurblį ir (arba) vožtuvą, kad išlaikytų lygį

Mikroprocesorinis indukcinio lygio daviklio valdiklis skirtas Mertik tipo lygio davikliams modernizuoti

Šis valdiklis yra alternatyva senos konstrukcijos Mertik skysčio lygio daviklio valdikliams, kurie ypač plačiai yra naudojami maisto pramonėje (įmonėse jų skaičius gali svyruoti nuo dvidešimties, net iki šimto ar daugiau) būtent ten, kur maisto produktai ar kiti gaminiai yra šaldomi naudojant skystą amoniaką.. Kadangi daugelyje pramonės vietų Mertik skysčio lygio davikliai yra naudojami jau ne vieną dešimtmetį, dažnai atsiranda daviklių gedimai, kurie gali sukelti didelio masto nelaimes ar net katastrofą. Skysčio lygio daviklių pakeisti nėra įmanoma, nes dažnu atveju jie yra privirinti prie skysčio talpyklos korpuso, o visos, pramonėje naudojamos, sudėtingos sistemos pakeitimas yra brangus ir taip pat stabdo darbo efektyvumą. Efektyviam daviklio veikimui užtikrinti, nekeičiant pilnos sistemos, sukūrėme elektroninį bloką, kurio įmontavimas nereikalauja jokių vamzdyno renovavimo darbų, nes yra montuojamas originaliame Mertik korpuse išimant seną elektronikos plokštę. Prie eksploatuojamo lygio daviklio ritės prijungiamas naujas valdymo blokas, atliekama kalibravimo procedūra ir sistema paruošta darbui. Valdikliai taip pat gali būti naudojami ir chemijos pramonė, kur yra naudojamos skystos ar toksiškai pavojingos medžiagos.

Pirkinių krepšelis